Munkavédelmi  Zokni Frottír, vegyes színekben TOP_SCK05 43-46-os
Munkavédelmi Zokni Frottír, vegyes színekben TOP_SCK05 43-46-os
750 Ft

Munkavédelmi Zokni Frottír, vegyes színekben TOP_SCK05 43-46-os

Szállítási idő:  1-3 munkanap

Személyes átvétel esetén:  1-2 munkanap

A megadott időtartam a raktárkészletről elérhető termékekre értendő. Amennyiben üzletek közötti árumozgatás szükséges, a feltüntetett időtartam megnövekedhet 3-5 munkanappal.

Raktárkészletről nem elérhető termék esetében a beszerzési időről érdeklődjön Webáruházunk chat felületén vagy az info@timarszerszam.hu e-mail címen.

Raktáron
750 Ft
Webáruház
Raktáron
Fót
Nincs raktáron
Szada
Nincs raktáron
Vecsés
Nincs raktáron
Pilisvörösvár
Nincs raktáron
Érd
Nincs raktáron
Budakeszi
Raktáron
Tatabánya
Nincs raktáron
Adatok
Gyártó
Top
Gyártói cikkszám
TOP_SCK05-43-46
Típus
Zokni
Méret
43, 44, 45, 46
Cikkszám
113053
Tömeg
26 g/pár
TERMÉKLEÍRÁS
Kiváló minőségű pamut: A zokni anyagának 95%-a prémium minőségű pamutból készült, biztosítva a maximális kényelmet és hőszigetelést a hideg időjárási körülmények között, Strapabíró polyamid: Az 5% polyamid hozzáadása növeli a zokni tartósságát és rugalmasságát, így ideális választás munkavégzéshez vagy szabadidős tevékenységekhez, Vastag és meleg: A téli hónapokra tervezve, ez a munkás zokni extra vastag és meleg, védelmet nyújtva a hideg ellen, Kényelmes illeszkedés: Az ergonomikus kialakítás és a rugalmas szövet biztosítja a kényelmes illeszkedést, minimális mozgás és dörzsölés nélkül, Stílusos tervezés: A praktikus funkcionalitás mellett a zokni modern és stílusos dizájnnal rendelkezik, így az ideális választás a mindennapi használatra, Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% polyamid, Vegyes színekben elérhető