Központi ügyfélszolgálat (Fót)
+36 20 596 94 28, +36 20 431 37 66,
+36 27 359 902, 2-es mellék
H-P: 07:00 - 16:00 Szo: 07:00 - 12:00

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat


A jelen adatvédelmi szabályzat a Timár Vaskereskedelmi Kft. adatvédelmi szabályzata.

A jelen adatvédelmi szabályzat elmagyarázza, hogy milyen személyes adatokat dolgozunk fel, milyen célokra, mennyi ideig tároljuk a személyes adatokat, hogyan férhet hozzá a személyes adataihoz, és miként módosíthatja azokat, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére a személyes adataival kapcsolatban, és hogy hol találhat további információt adataival kapcsolatban.

 

Az adatvédelmi szabályzat alkalmazása


Jelen adatvédelmi szabályzat tartalmazza az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó szabályokat, amely adatokat a Timár Vaskereskedelmi Kft. arra tekintettel kezeli, hogy Ön a Timár Vaskereskedelmi Kft ügyfele vagy valamelyik weboldalunk (www.timarvasker.hu vagy www.timarszerszam.hu) látogatója.
A weboldalainkon más weboldalakra mutató különböző hivatkozások is találhatók. Bár ezeket a weboldalakat körültekintéssel választjuk ki, a Timár Vaskereskedelmi Kft. nem felelős az Ön személyes adatainak kezeléséért ezeken a weboldalakon. A jelen adatvédelmi szabályzat ezért nem vonatkozik ezen weboldalak használatára.

 

Az adatkezelő meghatározása


Az Ön személyes adatainak adatkezelője a Timár Vaskereskedelmi Kft. (székhelye:2151 Fót, Galamb József u. 1., cégjegyzékszáma: 13-09-072928).

 

Az adatkezelő által kezelt személyes adatok. Információgyűjtés

A Timár Vaskereskedelmi Kft. információkat gyűjt Önről - beleértve a személyes adatokat is -arra tekintettel, hogy Ön a Timár Vaskereskedelmi Kft. ügyfele vagy a www.timarvasker.hu vagy www.timarszerszam.hu weboldalaink látogatója. Ez az információ lehet:

  • Olyan információ, amelyet Ön ad meg nekünk – mert amikor a belépés gombra kattintva és a regisztrációt választva regisztrálja magát a www.timarvasker.hu vagy www.timarszerszam.hu weboldalainkon, akkor kötelezően kérjük a nevét, e-mail címét, számlázási és szállítási címét, kapcsolattartói telefonszámát és ha van, az adószámát. Továbbá kérünk egy jelszót, amit oldalainkra való bejelentkezésre használhat. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy weboldalaink használatához a regisztráció egyáltalán nem kötelező! A regisztráció viszont az alábbi előnyökkel jár: Rendelés vagy ajánlatkérés során az adatok kitöltése automatikus, továbbá a viszonteladók bejelentkezve a saját áraikat láthatják. A www.timarszerszam.hu oldalunkon bejelentkezve láthatóak továbbá a korábbi rendelések alapadatai is.
  • Olyan információ, amelyet valamelyik weboldalunk használata során ad meg nekünk – ugyanis azzal kapcsolatban is gyűjtünk információkat, hogy hogyan és hol használja vagy vásárolja meg valaki a Timár Vaskereskedelmi Kft. termékeit. Ilyen információk lehetnek az elektronikus eszközzel kapcsolatos információk, IP-címek, naplóinformációk, böngészőtípussal és preferenciával kapcsolatos információk, helyinformációk, online azonosítók, amelyek lehetővé teszik a „sütik” és hasonló technológiák alkalmazását. Az Ön ajánlatkérésével vagy rendelésével kapcsolatos adatok, amelyek magukban foglalják: az Ön által ajánlatkéréssel vagy rendeléssel érintett termékekre vonatkozó adatokat, a tranzakciónkénti vásárlások összegét, a vásárlások időpontját, valamint az Ön által használt fizetési módot is, ha volt, a kártyatranzakció adatait, és az Ön által megadott számlázási és szállítási címeket, adószámot, stb. 

 

Az adatkezelés jogalapja

A jelen Adatvédelmi Szabályzatban szereplő személyes adatokat kizárólag az alábbi jogalapokon kezelünk:

  • az Ön kifejezett hozzájárulásával; vagy
  • ahol ez szükséges egy Önnel kapcsolatos tranzakció teljesítéséhez; vagy
  • olyan esetekben, ahol ez az Adatkezelő jogi kötelezettségei teljesítéséhez szükséges.

 

Ha az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul, Ön bármikor visszavonhatja a hozzájárulását. Erre weblapjainkon bejelentkezve a profilja alatt van lehetősége. Törölheti teljes regisztrációját is, ilyenkor adatai azonnal kikerülnek nyilvántartásunkból. A hozzájárulás visszavonása előtti adatkezelésünk jogszerűségét a regisztráció vagy hírlevélről leiratkozás nem befolyásolja. Ha úgy dönt, hogy - a kötelező adatokon túlmenően - a Timár Vaskereskedelmi Kft. számára nem adja meg valamely kért további adatát, annak az egyetlen következménye az, hogy nem fogja tudni a Timár Vaskereskedelmi Kft. weboldalainak minden funkcióját használni.

 

Az adatkezelés céljai


A személyes adatait a következő célokból dolgozzuk fel:

  • az Önnel való kapcsolattartás fenntartása és előmozdítása érdekében;
  • az Ön ügyfélfiókjának vezetése, adminisztrációja, beleértve a ügyfélfiók hitelesítését is (vagyis annak biztosítását, hogy csak Ön vagy valaki, akit Ön felhatalmazott férhet hozzá a fiókjához és az információihoz);
  • piaci felmérések és marketingstratégiák elvégzése és elemzése;
  • marketingajánlatok küldése (hozzájárulás esetén)

(vagy olyan másodlagos célból, amely szorosan kapcsolódik az elsődleges célhoz, például adatok tárolása vagy törlése).

Ha Ön a webes regisztrációja során vagy később bármikor máskor a weboldalon lévő profiljában hozzájárult ahhoz, hogy Önt a Timár Vaskereskedelmi Kft. általános marketing ajánlatokkal, hírlevelekkel, aktuális információkkal megkeresse, akkor Önnek a Timár Vaskereskedelmi Kft. marketingajánlatot (hírlevél) küldhet. A Timár Vaskereskedelmi Kft.-nek ugyanakkor nincs kötelezettsége erre.

A marketingajánlatok e-mailben juthatnak el Önhöz. A hírlevéllel kapcsolatos beállítását bármikor módosíthatja – bejelentkezést követően profiljában - a www.timarvasker.hu vagy www.timarszerszam.hu weboldalakon, azaz bármikor fel- és leiratkozhat.

Amennyiben nem kíván tőlünk hírlevelet kapni, a leiratkozási kérését az alábbi módokon is eljuttathatja részünkre:


- a info@timarvasker.hu vagy info@timarszerszam.hu címre küldött e-mail üzenetben;

- a (+36) 27 359-902 telefonszámon;

- a 2151 Fót, Galamb József u. 1. címre küldött levélben.

 

 

Adatok átadása

A személyes adatait kizárólag a fentiekben említett célokra használjuk fel, és csak szigorú feltételekkel osztjuk meg a következőkkel:

  • Az Ön hozzájárulásával felhatalmazott harmadik feleknek is átadhatjuk, akik együttműködnek a Timár Vaskereskedelmi Kft.-vel, és akik termékeket és/vagy szolgáltatásokat nyújthatnak a Timár Vaskereskedelmi Kft. részére;
  • A Timár Vaskereskedelmi Kft. engedélyezett ügynökei, meghatalmazottjai, szolgáltatói és/vagy alvállalkozói;
  • Illetékes hatóságok, kormányzatok, szabályozó vagy adóhatóságoknak, amennyiben meg kell felelnünk olyan jogi vagy szabályozási kötelezettségeknek, amelyek a Timár Vaskereskedelmi Kft. társaságra/társaságokra vonatkoznak az alkalmazandó jogszabályok szerint;
  • Minden olyan személy, aki részére a Timár Vaskereskedelmi Kft bármilyen jogát és/vagy kötelességét átruházza.

Személyes adatok továbbítása

A jelen adatvédelmi szabályzatban foglaltak kivételével az Ön engedélye nélkül nem fogunk nyilvánosságra hozni semmilyen személyes adatot, kivéve, ha jogilag ezt kötelező megtennünk, vagy ha úgy gondoljuk, hogy ez az intézkedés szükséges a jogaink, tulajdonunk vagy személyes biztonságunk védelme és/vagy megóvása érdekében vagy a felhasználóink/ügyfeleink, illetve más személyek érdekeinek megóvása érdekében. A Timár Vaskereskedelmi Kft. csak akkor továbbítja a személyes adatait a felügyeleti szerveknek, adóhatóságoknak vagy nyomozó ügynökségeknek, ha erre jogszabály kötelezi.

 


Az adatkezelés időtartama


A Timár Vaskereskedelmi Kft. által a jelen szabályzattal összhangban kezelt személyes adatok törlésre kerülnek, vagy elmaszkolva (a személyes azonosítás lehetőségét kizárva) jelennek meg

1., indokolatlan késedelem nélkül (legfeljebb 15 munkanapon belül), miután jelezte, hogy regisztrációját törölni kívánja; VAGY

2., azonnal, ha regisztrációját a weboldalainkra bejelentkezve Ön törli; VAGY

3., ajánlatkérések és rendelések esetén 90 naptári napon belül az Önnel folytatott utolsó interakciót követően.

A pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatban (beleértve a Timár Vaskereskedelmi Kft. weboldalán történő bankkártyás fizetést is) a személyes adatait a tranzakciótól számított 10 évig tároljuk. 

Az adatokat minden esetben a) tovább is tároljuk, ha erre jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van (ebben az esetben akkor töröljük az adatokat, ha már nincs szükség rájuk a jogi és szabályozási követelmények miatt), vagy b) rövidebb ideig tároljuk, ha az adott személy nem járul hozzá a személyes adatainak tárolásához, és nem áll fenn semmilyen további jogszerű ok az adatok tárolására.

 

Cookie-k használata


A Timár Vaskereskedelmi Kft. sütiket és hasonló technológiákat használ, amelyek összegyűjtik és tárolják az információkat, amikor meglátogatja a www.timarvasker.hu vagy a www.timarszerszam.hu weboldalt. Ez lehetővé teszi a Timár Vaskereskedelmi Kft. számára, hogy azonosítsa az internetes böngészőjét, és adatokat gyűjtsön a weboldalunk használatáról, az Ön által meglátogatott oldalakról, a látogatásainak időtartamáról, és hogy mindezt azonosítani tudja, amikor visszatér a weboldalunkra annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményét, amikor meglátogatja a weboldalunkat. Ön felügyelheti és beállíthatja a sütik kezelését a böngészője beállításaiban.


Weboldalunk ill. tartalmának megosztása közösségi médián keresztül


Amennyiben úgy dönt, hogy Weboldalunkat vagy a rajta közölt tartalmat olyan közösségi médián keresztül osztja meg, mint a Facebook, LinkedIn és/vagy Twitter, személyes adatai (mint például az Ön neve, és az a tény, hogy érdeklődik a Timár Vaskereskedelmi Kft. iránt) szintén láthatóak lesznek az Ön látogatói számára az adott oldalakon. A közösségi médiák weboldalainak használatára kizárólag a közösségi médiák weboldalainak feltételei vonatkoznak (beleértve az adatvédelmi szabályzatot is). A Timár Vaskereskedelmi Kft. nem felel az ilyen közösségi oldalak személyes adatainak feldolgozásáért vagy adatvédelmi szabályzatáért, így a Timár Vaskereskedelmi Kft. adatvédelmi Szabályzata ezért ezekre nem vonatkozik.

 

Különleges megjegyzés 18 évet be nem töltöttek számára


18 év alatti személyek személyes adatairól a Timár Vaskereskedelmi Kft. szándékosan nem gyűjt adatokat.

 

Személyes adatok biztonsága


Adatai megfelelő védelme, illetéktelen hozzáférés és helytelen felhasználás megakadályozása érdekében a Timár Vaskereskedelmi Kft. a szükséges és megfelelő technikai háttérrel és szabályozással rendelkezik. Szolgáltatásaink esetében titkosítást is használunk, és a Timár Vaskereskedelmi Kft. szolgáltatásához való hozzáféréshez hitelesítési és ellenőrzési folyamatokat is alkalmazunk.

 

Az Ön adatai


Célunk, hogy az Önre vonatkozó minden adat a lehető legpontosabb maradjon. Ön hozzáférhet a személyes adataihoz, kérheti a személyes adatok helyesbítését vagy törlését (törlést csak akkor, ha már nincs szükség az adatokra jogos üzleti célokból, például kiskereskedelmi tranzakció céljából), és kérheti a személyes adatok kezelésének korlátozását.


Adathordozhatósághoz való jog

Önnek joga van arra, hogy megkapja az Önt érintő személyes adatokat, amelyeket átadott a Timár Vaskereskedelmi Kft. részére strukturált, digitális formában, és továbbítsa ezeket az adatokat egy másik félnek, ha ez technikailag megvalósítható. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségeinken.

Panasz benyújtására vonatkozó jog

Ha bármilyen kérdése vagy panasza van a személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a fenti elérhetőségeinken.

Önnek jogában áll panaszt benyújtani az adatvédelmi felügyeleti hatósághoz is az alábbi elérhetőségen:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

http://www.naih.hu 
ugyfelszolgalat@naih.hu

Újdonságaink

MAKITA DHR283T2JU SDS-Plus Fúró-vésőkalapács

MAKITA  DHR283T2JU SDS-Plus Fúró-vésőkalapács
MAKITA  DHR283T2JU SDS-Plus Fúró-vésőkalapács cst 2x5,0Ah 2x18V AWS
Ár: 195 955 Ft

Makita DCM501Z Akkus kávéfőző 18V akku és töltő nélkül

Makita  DCM501Z Akkus kávéfőző 18V akku és töltő nélkül
Tartály térfogat: 240 ml, súly: 1,9 kg
Ár: 26 990 Ft

Makita M8301DWE akkus ütvefúró-csavarbehajtó

Makita  M8301DWE akkus ütvefúró-csavarbehajtó
MAKITA  M8301DWE akkus ütvefúró-csavarbehajtó 18V/2x1,5Ah
Ár: 42 990 Ft

Makita M6301DWE akkus fúró-csavarbehajtó

Makita  M6301DWE akkus fúró-csavarbehajtó
MAKITA  M6301DWE akkus fúró-csavarbehajtó 18V/2x1,5Ah
Ár: 39 990 Ft


Telephelyeink
«
»
Név:
Fóti telephely
Cím:
2151 Fót, Galamb József u. 1.
Telefon:
+36 27 359-902
Fax:
+36 27 359-347
Nyitvatartás:
H - P : 7.00-16.00-ig; Szo: 7.00-12.00-ig
A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 15:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni!
GPS:
47°35'59"N 19°11'13"E
Név:
Szadai telephely
Cím:
2111. Szada, Dózsa Gy. u. 151.
Telefon:
+36 28 503-111
Fax:
+36 28 503-110
Nyitvatartás:
H - P : 7.00-16.00-ig; Szo: 7.00-12.00-ig
A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 15:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni!
GPS:
47°38'31"N 19°18'04"E
Név:
Vecsési telephely
Cím:
2220. Vecsés, Dózsa Gy. út 22.
Telefon:
+36 29 355-501
Fax:
+36 29 355-501
Nyitvatartás:
H - P : 7.00-16.00-ig; Szo: 7.00-12.00-ig
A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 15:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni!
GPS:
47°24'17"N 19°15'20"E
Név:
Érdi telephely
Cím:
2030. Érd, Velencei út 18.
Telefon:
+36 23 365-634
Fax:
+36 23 310-336
Nyitvatartás:
H - P : 7.00-16.00-ig; Szo: 7.00-12.00-ig
A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 15:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni!
GPS:
47°22'34"N 18°54'40"E
Név:
Budakeszi telephely
Cím:
2092. Budakeszi, Kert u. 29.
Telefon:
+36 23 451-280
Fax:
+36 23 332-001
Nyitvatartás:
H - P : 7.00-16.00-ig; Szo: 7.00-12.00-ig
A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 15:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni!
GPS:
47°30'12"N 18°55'19"E
Név:
Pilisvörösvári telephely
Cím:
2085. Pilisvörösvár, Ipari Park, Szent László u. 6.
Telefon:
+36 26 363-900
Fax:
+36 26 363-900
Nyitvatartás:
H - P : 7.00-16.00-ig; Szo: 7.00-12.00-ig
A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 15:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni!
GPS:
47°36'56"N 18°55'53"E
Név:
Tatabányai telephely
Cím:
2800 Tatabánya Erdész út 1.
Telefon:
+36 34 300-736
Fax:
+36 34 300-736
Nyitvatartás:
H - P : 7.00-16.00-ig; Szo: 7.00-12.00-ig
A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 15:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni!
GPS:
47°35'01"N 18°23'31"E

Kiemelt hírek
Hitachi / HiKoki névváltozás
2018-03-05
A HITACHI néven ismert teljes szerszámgép termékpaletta márkaneve 2018. október. 1-től HiKoki lesz.
Kosár
Mini kosár
Menny.
Termék
Bruttó érték
A kosár üres.
Ajánlatkérő kosár
Ajánlatkérő mini kosár
Menny.
Termék
Bruttó érték
A kosár üres.